Takim Publik: Llogaridhënie për zbatimin e buxhetit për vitin 2019

Kryetari i Bashkisë z. Dritan Leli së bashku më përfaqësues të Bashkisë Vlore do te zhvillojnë takimin publik ne Orikum dhe Dukat.
Tematika e këtij takimi është llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018 si dhe vazhdimi i Buxhetimit me pjesëmarrje të komunitetit për vitin 2019.
Takimi i pare do te organizohet ne qendrën e fshatit Dukatit orën 14 e 30.
Takimi i dyte do te organizohet pranë godinës se njësisë administrative Orikum ne orën 16 e 30.

You may also like...