Festivali Folklorik Kombetar  te Iso-Polifonise

Sot dt.9 dhjetor 2019, ora 16:00, ne Pallatin e Kultures“Laberia” Vlore, do te zhvillohet nata e dyte e Festivalit Folklorik Kombetar  te Iso-Polifonise.

Nata e pare u zhvillua dt.25 nentor ne Teatrin “P. Marko” dhe nata e dyte u nderpre, per shkak te situates se termetit te dt.26 nentor, qe preku vendin tone.
Foto nga grupet pjesemarrese ne naten e pare te ketij festivali.

Urojme ne permbylljen me sukses te ketij eventi te rendesishem kombetar.

Ju mirepresim!

You may also like...