Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit Rom dhe Egjiptian

56825541_10156118698242541_4244221389814366208_o
56464342_10156118698142541_4749504647008354304_n
56944945_10156118698157541_40491860744994816_o

U zhvillua sot, në ambjentet e Bashkisë Vlorë, Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit rom dhe egjiptian në nivelin vendor, me pjesëmarrje të vet komunitetit, institucioneve ne nivel vendor dhe shoqërisë civile. Kryetari i Bashkisë , në fjalën e tij , shprehu vëmendjen dhe gadishmërinë për një sërë projektesh të rëndësishme për përmirësimin e jetesës së këtij komuniteti.

You may also like...