“Loje dashurie”

Nga data 26,27,28,29 Dhjetor , ora 19: 00 ne teatrin ” Petro Marko” shfaqet komedia e re e Art Plus Akademi me teatrin e të rinjve, “Lojë Dashurie”. Me skenar të Jorgaq Tushes, udhëheqës artistik prof. Mito Kutalli dhe koreograf Kujtim Sako. Me regji të Jorgaq Tushes, udhëheqës muzikor Viktor Rapushi, skenograf Petraq Stefani. Me aktorë: Loris Sinanaj, Kujtim Sako, Megi Shimi, Igli Fusha, Enerest Dalipaj, Nano Binjakaj, Elisa Meçaj. Si dhe balerinat e Art Plus Akademi në drejtimin e as/koreografes Estel Agaj dhe balerinave: Vjollca Nelaj, Gleida Troka, Dorina Jançaj.
“Loje dashurie” komedi rinore e shkruar me dashuri dhe emocione nga rregjizori -autor JORGAQ TUSHE

You may also like...