Bashkia Vlorë

L’Anno cheVerra’

Il Consolato Generale d’Italia a Valona invita tutti al Concertone di Natale L’ANNO CHE VERRÀ Mercoledì 18 dicembre 2019 ore 19.00 Teatro Petro Marko, Valona ************* Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Vlore Ju...

#Vlorasolidare

                                                                   ...

“Dua me shumë Shqipërinë”

Qëndra Kulturore e Fëmijève me mbështetjen e Bashkise Vlorè organizoi Koncertin Festiv “Dua me shumë Shqipërinë”.Skena u pushtua nga perfomancat e rreth 150 femijëve te cilët i kënduan me dashuri flamurit dhe Atdheut.

75 vjetorit te Clirimit te vendit

Bashkia e Vlores ka organizuar nje Konference Perkujtimore Shkencore ne kuader te 75 vjetorit te Clirimit te vendit. Kane marre pjese ne kete aktivitet veterane te luftes, familjare te deshmoreve, intelektuale dhe qytetare. Referuesit...

Aktiviteti artistik muziko-letrar

Nga aktiviteti artistik muziko🎼-letrar📋, organizuar sot, dt.18 nentor, ora 🕰11:00 ne Pallatin e Kultures🏤 Vlore, nga artiste te Teatrit “Petro Marko” dhe grupe amatore te QKA-Bashkia Vlore, me rastin e Festave te 28-29 Nentorit....

Aktivitete në kuadër te 28-29 Nëntorit

Në kuadër te aktiviteteve te 28-29 Nëntorit,në muzete e qytetit jane ekspozuar foto dhe dokumenta të ndryshme si dhe sende e objekte personale të veprimtarëve dhe partizaneve të LANC- it.Janë vizituar nga një numur...