Bashkia Vlorë

Show me fishekzjarre!

Date 31 Dhjetor ora 23:00 te gjithe ne shesh ne Lungomare te presim 2020 me Fifin dhe Young Zerka mes muzikes dhe fishekzjarreve! Kërcime, Këngë, D.J ! Spetakël me fishekzjarrë dhe argëtim për Ju.

Christmas Night

Ej kalamaja ,kalamaja ! Ejani tè festojmë së bashku festat me te bukura, Krishtlindjen e Vitin e Ri 2020 !Këngë ,valle , babagjyshi do te jetë te ne. Tollumbace, dhurata  e plot supriza te...

“Loje dashurie”

Nga data 26,27,28,29 Dhjetor , ora 19: 00 ne teatrin ” Petro Marko” shfaqet komedia e re e Art Plus Akademi me teatrin e të rinjve, “Lojë Dashurie”. Me skenar të Jorgaq Tushes, udhëheqës...

Vlora Open

U zhvillua në Vlorë aktiviteti tenisit nga Tenis Vlora dhe Federatës së Tenisit Shqiptar, bëri të mundur ,përfundimin me sukses të plote , të eventit për 2019 VLORA OPEN .Për 2 ditë rradhazi garuan...