“PËR MIRATIMIN E KONTRATËS SË SHKËMBIMIT ME KUSHT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME TRUALL NDËRMJET BASHKISË VLORË DHE SUBJEKTIT ARTUR SHEHU LIDHUR ME ZBATIMIN E PROJEKTIT “HAPSIRË E PARKIMIT 2 KATE NË SHËTIROREN BREGDETARE NGA FUSHAT E SPORTIT DREJT TUNELIT”, PJESË E PROJEKTIT VAZHDIM I LUNGOMARES, SEGMENTI JUGOR NGA FUSHAT E SPORTIT DERI TE TUNELI”.

SHKARKO DOKUMENTIN

You may also like...