Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK

Aktualizaur ne03/13/2015 08:22

Parametri Vlera
Emri 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK
Shkarko  Ligji-nr-146-2014-30-10-2014-per-njoftimin-dhe-konsultimin-publik
Dokumenti 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK.pdf
Madhesia 189.29 kB
Krijuar ne: 03/13/2015 08:21

You may also like...