Mirënjohje dhe nderim për mësuesit 7 Mars

7 Marsi është edhe momenti i evidentimit të vlerave të krijuara në sistemin e edukimit, është dita që shoqëria kthen vështrimin nga Mësuesit.
Ne, u jemi mirënjohës atyre, për atë çka kanë bërë për ne, për brezat, për të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen e vendit.
Gjithçka ka në bazë arsimin dhe, vetë arsimi ka si referencë mësuesit.
Sot, ne nderuam disa prej tyre, ashtu siç kemi bërë edhe dje, ashtu siç do të bëjmë edhe në të ardhmen.
Në një aktivitet të zhvilluar në sallën e Teatrit “Petro Marko”, ne bashkepunim me DAR ne kaluam momente të paharruara, duke u shprehur mirënjohjen atyre që meritojnë gjithçka.

 

You may also like...