Mirënjohje e Qytetit të Vlorës për boksierin Krenar Zeneli

Bashkia e Vlorës nderoi sot me titullin “Mirënjohje e Qytetit të Vlorës, boksierin Krenar Zeneli, për triumfin në Lojërat Mesdhetare, duke marrë vendin e dytë dhe medaljen e argjendit. Kryebashkiaku Leli duke i dorëzuar...