Projekti për rrugën Vlorë -Orikum dhe dy bypaseve periferike në këtë zonë

Së bashku me përfaqesuesit e Fondit Shqiptar të Zhvillimit si dhe aktorëve kryesor zbatues të projektit për rrugën Vlorë -Orikum dhe dy bypaseve periferike në këtë zonë.
Sot per të detajuar elementet e fundit të projektit në një nga segmentet rrugore më problematike, për shkak të trafikut të rënduar kryesisht gjatë sezonit turistik.
Ky projekt do të zgjidhë jo vetem problemin e trafikut por do të ndryshojë tërësisht konceptin e vijës bregdetare nga Vlora në Orikum.
Një tjetër investim, një tjetër premtim i mbajtur i Qeverisë Shqiptare dhe Bashkisë Vlorë sa i përket investimeve në infrastrukturë dhe fushën e turizmit.

 

You may also like...