Category: Projekte

KAMPI VEROR 2021 BASHKIA VLORË

Drejtoria e Ndihmes dhe Sherbimit Social,bashkia Vlore po zhvillon gjate muajit korrik Kampin Veror 2021 per femijet e familjeve te skemes se ndihmes ekonomike. Cdo dite e kampit eshte e mbushur me lojera dhe...

BlueMedPLUS!

Projekti, i prezantuar në kuadrin e thirrjes së pestë të Interreg MED për projekte modulare (thirrja e dytë për transferimin dhe integrimin e projekteve) është projekti implementimi i të cilit do të jap vazhdimësi dhe  përfitime nga rezultatet e fituara ngaprojekti i mëparshëm BlueMed në zonë të tjera bregdetare të Mesdheut.

Lloj i barit panjohur

Na rezulton se gjate ketyre 40 diteve te karantines ne hyrje te Vlores ka mbire nje lloj i panjohur bari i larte qe e ruan vesen gjate gjithe kohes ne forme te konservuar pergjate...

#Vlorasolidare

                                                                   ...