Category: Projekte

Projekti CRISCO

Projekti CRISCO tashme ka përfunduar. Ishte një përvojë e shkëlqyeshme për 10 qytetet partnere dhe për pothuajse 2000 njerëzit e përfshirë direkt ose indirekt në projekt. Gjatë dy viteve (shtator 2017 deri në gusht...

Ambasadori i Republikës Çeke në vendin tonë

Ambasadori i Republikës Çeke në vendin tonë, z. Jarosllav Ludva ka mbërritur sot në Vlorë, ndërsa është pritur në bashki nga Kryebashkiaku Dritan Leli. Ambasadori është shoqëruar nga diplomati Adriatik Shino. Në fjalën e...

“BIG SEE ARCHITECTURE AWARDS 2019″

Projekti i Shëtitores buzë detit të Vlorës, do të jetë një nga projektet konkurruese në “BIG SEE ARCHITECTURE AWARDS 2019″ të organizuar nga Instituti për Ekonomi Kreative në Europen Juglindore. Krye arkitekti shprehet si...