Vijon puna e projektit të Rikualifikimit të qëndrës së fshatit Dukat

52126891_10156004335022541_6644743036058206208_o

Vijon puna për prishjen e objekteve pjesë të projektit të Rikualifikimit të qëndrës së fshatit Dukat, një bashkë financim i Bashkisë Vlorë, Agjensise Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunimit Austriak për Zhvillim , mbështetur nga programi për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri, për të bërë të mundur realizimin në kohë të këtij projekti dhe kthimin në identitet të qëndrës historike të këtij fshati.

You may also like...