Mbledhja e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore

55929380_10156102393857541_914063456854867968_o
55783822_10156102394112541_3297428306479022080_o
56191409_10156102394412541_8585053821229596672_o
56275985_10156102394502541_6972316549591859200_o
55847301_10156102394582541_5880865613357776896_o
55865197_10156102394642541_1910452958508613632_o

Në Mbledhjen e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore i cili mbështetet nga Këshilli i Evropës, Qeveria e Zvicrës dhe USAID , ku bashkia Vlorë do të vijojë të jetë një partner i rëndësishëm sa i përket planit të veprimit për një turizëm të qëndrueshëm i prezantuar nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi në Strategjinë Kombëtare për Zhvillimin e Qëndrueshëm të Turizmit 2019-2023.
I pranishëm Ambasadori i Bashkimit Europian z.Luigi Soreca shprehu mbështetjen e tij për zbatimin e Srategjisë për një Turizëm te Qëndrueshëm si një komponent i rëndësishëm në rrugën e Shqipërise Evropiane, ndërsa gjatë prezantimit te kësaj Strategjie ministri Klosi vecoi në fjalën e tij qytetin e Vlorës, duke theksuar rritjen e ndjeshme të numrit të turistëve dhe për këtë padyshim një falenderim i vecantë , për përkushtimin maksimal, shkon për kryetarin e bashkisë Dritan Leli, tha Klosi.

You may also like...