Misteret e Orikumit

Ju mirëpresim, të gjithë së bashku për të parë dokumentarin mbi gadishullin e Karaburunit, pasurit detare dhe ato arkeologjike, duke zbuluar historikun e qytetin antik të Orikut.

Filmi është projektuar për të nxjerr në dritë bukurit natyrore dhe materiale të Shqiperisë së Jugut.

Gjatë projektimit të filmit do të jenë të pranishëm arkeologet që kanë zhvilluar gërmimet në Parkun arkeologjik të Orikut për çdo pyetje dhe kuriozitet që mund të dal.

Shihemi të Enjten më datën 20 Shtator 2018 ora 18:00 sheshi përpara godinës së Njësisë Administrative Orikum, Bashkia Vlorë!

You may also like...