NJOFTIM PER PERFUNDIM TE PEZULLIMIT

Bashkia Vlorë

NJOFTIM PER PERFUNDIM TE PEZULLIMIT

Ju njoftojme perfundimin e periusdhes se pezullimit.

Do te rinisin te gjitha procedurat e konkurimeve duke u vendosur ne afat sipas shpalljeve te merparshme, ne vijim do ju njoftojme per afatet e procedurave te konkurimit.

NJOFTIM PEZULLIMI

Ju njoftojme se aktualisht kemi pezulluar procesin e konkurimeve  si mase parandaluese per shkak te situates se coronavirus, por ne vijim ne do ju njoftojme per datat e zhvillimit te procedurave.

Per çdo pyetje dhe paqartesi mbetemi ne dispozicionin tuaj.

You may also like...