Bashkia Vlorë

Covid-19

Në ditët e vështira që po hasim gjate gjendjes së fatkeqësisë natyrore për shkak të Covid19, fëmijët kërkojnë vemëndjen makismale të prindërve dhe institucioneve përgjegjëse. Por në këto ditë duhet të punojmë edhe në...

“Dita e Evropës”, në Vlorë

Sot, mirëprita dhe mbështeta idenë e Ambasadorit të BE-së në Tiranë, SH.T.Z Luigi Soreca, për të përzgjedhur Vlorën si qytetin, si Bashkinë ku, në 9 Maj, do të festohet Dita e Evropës. Kjo ditë...

Show me fishekzjarre!

Date 31 Dhjetor ora 23:00 te gjithe ne shesh ne Lungomare te presim 2020 me Fifin dhe Young Zerka mes muzikes dhe fishekzjarreve! Kërcime, Këngë, D.J ! Spetakël me fishekzjarrë dhe argëtim për Ju.