PËR NDALIMIN GJATË SEZONIT TURISTIK, DITËVE TË PUSHIMIT DHE TË FESTAVE TË LËVIZJES SË MJETEVE TË PUNËS DHE TRANSPORTIT NË FUSHËN E NDËRTIMIT

Shkarko Dokumentin

 

You may also like...