Procedura e aplikimit për regjistrim për herë të parë në kopshtet dhe çerdhet publike të Bashkisë Vlorë.

Të nderuar prindër!
Bashkia Vlorë ju njofton se:
Prej datës 15 Qershor deri në 30 Qershor 2021, do të kryhet
procedura e aplikimit për regjistrim për herë të parë në
kopshtet dhe çerdhet publike të Bashkisë Vlorë.
Aplikimi do të kryhet në kopshtin apo çerdhen pranë qendrës
së banimit dhe rajonit përkatës.
Faleminderit për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin!
Ju mirëpresim!

You may also like...