Ujësjellës Kanalizime vijon aksionin e madh në të gjithë qytetin e Vlorës dhe më gjerë për të gjithë debitorët. Sot Dega e Shitjes dhe Task-Forca kanë kryer 15 prerje të linjave të uji të pijshëm tek depo në “Kuzumbaba”. Kjo është një zonë informale, ndërsa gjatë kontrollit u konstatuan lidhje jashtë kushteve teknike, pa matësa. Të gjithë konsumatorët janë detyruar të bënin pagesat dhe të vendosnin matësin e ujit. Aksioni është përqëndruar edhe në hotele për verifikim matësi dhe kontroll për linjë të dytë të uji të pijshëm.

You may also like...