Bashkia dhe Shoqeria Civile

Shkarko Dokumentin . Kliko ketu

 

Sherbimet qe ofrohen nga Qendra Psiko-Sociale Vatra :

Nje nder prioritetet e Bashkise , Vlore eshte fuqizimi i partneritetit me shoqerine civile qe operon ne rreth. Nje nga organizatat me te cilen bashkepunon dhe mbeshtet prej vitesh  eshte Qendra Psiko – Sociale ” Vatra” nje nder organizatat me aktive ne rrethin e Vlores ne mbeshtetje te viktimave te trafikimit dhe dhunes me baze gjinore.por dhe rritjes se informimit dhe ndergjegjesimit  te komunitetit lidhur me keto fenomene.  Kjo organizate punon ngushtesisht me strukturat sociale prane Bashkise per te ofruar strehim, asistence psikologjike, mjeksore, ligjore etj duke krijuar per viktimat e dhunes dhe trafikimit mundesine e rimekembjes dhe ri-integrimit te tyre ne jeten sociale. Rreth 220 gra, vajza e femije mbrohen cdo vit nga kjo organizate  . Stafi i perkushtuar i kesaj organizate pergjigjet gjate 24 oreve ne ndihme te atyre qe kane nevoje per mbrojtje e siguri.

Bashkia Vlore duke shprehur konsiderate maksimale per punen e tyre vlereson te domosdoshem vazhdimesine e mbeshtetjes dhe bashkepunimit me kete organizate.
Te dhena , Perfaqesuesit e Biznesit : Marre nga faqja zyrtare e Dhomes se Tregtise Vlore
Adresa: Pallati i Kultures Laberia, kati i I-re, Vlore-Albania
Tel/Fax: +355 33 225-737 / 222-111
e-mail: ccivlore@gmail.com