Great Sun Open Door Event

Great Sun Open Door Event

Ne kuader te Projektit GREAT SUN financuar nga Programi Nderkufitar IPA Greqi – Shqiperi, Bashkia Vlore si partnere ne kete projekt, organizoi sot aktivitetin e hapur per publikun me teme: “Eficenca Energjise dhe perdorimi i burimeve te rinovueshme ne ndertesa”,

Ne aktivitet moren pjese perfaqesues te institucioneve, organizatave dhe grupeve te interesit te cilet u informuan per arritjet e projektit dhe vizituan nga afer nderhyrjet e kryera ne ndertesen e Pallatit te Kultures Vlore,

Gjate takimit u respektuan rregullat e percaktuara nga situata Covid 19.