Kreu

Ne Pallatin e Kulturës se Bashkise Vlore u mbajt Seminari Start-up permes te cilit u be publik celja e projektit CO-CLEAN project – CO-designed and implementation of loCal sustainable energy action.
KAMPI VEROR 2021 BASHKIA VLORË
BlueMedPLUS!
Rehabilitimi i një tjetër rruge të kërkuar prej banorëve të Çoles
Lloj i barit panjohur
Për një bregdet të pastër për sezonin turistik
Dritan Leli bën premtimin për Aeroportin e ri të Vlorës: Shumë pak njerëz e besuan, por ai do të bëhet realitet
#Vlorasolidare
Fillesa e një koordinimi të ri bashkëpunimi me Bullgarinë
Programi i Performancës dhe Investimeve në Sektorin Ujësjellës Kanalizime/Infrastruktura Bashkiake
Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit Rom dhe Egjiptian
Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit Rom dhe Egjiptian
Mbledhja e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore
Mbledhja e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore
Gezuar 7 Marsin
Gezuar 7 Marsin
Nisma për shtimin e gjelbërimit
Nisma për shtimin e gjelbërimit
previous arrow
next arrow
 
[the-post-grid id=”7673″ title=””]