Kick off SMENSWICT

U zhvillua sot KICK OFF Meeting i Projektit SMENSWICT, Projekt i financuar me fonde te Komunitetit Evropian, Programi INTERREG Greece- Albania 2014 -2020
Projekti qe po implementohet nga Bashkia Vlore dhe AULEDA – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Local, fokusohet tek energjite e rinovueshme, eficienca energjetike ne ndertesat publike, edukimi i komunitetit dhe sipermarrjeve per perdorimin me efektivitet te energjise, krijimin e komuniteteve energjitike dhe hartimin e politikave sociale per grupet e disavantazhuara.
Sipas axhendes se takimit u diskutuan tematikat e meposhtme:
[soliloquy id=”10955″]

You may also like...