Ligji nr.112-2013, 04.04.2013 Për dekoratat, titujt e nderit, medaljet dhe titujt

Detaje te 9. Ligji nr.112-2013, 04.04.2013 Për dekoratat, titujt e nderit, medaljet dhe titujt…
Parametri Vlera
Emri 9. Ligji nr.112-2013, 04.04.2013 Për dekoratat, titujt e nderit, medaljet dhe titujt…
Shkarko Ligji nr.112-2013, 04.04.2013 Për dekoratat, titujt e nderit, medaljet dhe titujt vendorë të nderit në Republikën e Shqipërisë
Dokumenti 9. Ligji nr.112-2013, 04.04.2013 Për dekoratat, titujt e nderit, medaljet dhe titujt vendorë të nderit në Republikën e Shqipërisë.pdf
Madhesia 186.45 kB
Krijuar ne: 03/13/2015 08:09
Aktualizaur ne 03/13/2015 08:09

You may also like...