lungomare

V L O R E – ANADETËSJA (Lungomare)
Pas stabilizimi te gjelberimit te larte, fillon perpunimi i brezit kilometrik te palmave shumevjecare me tapet bari. Po ashtu ne ditet ne vijim do gjelberohet dhe siperfaqja 2.000 m2 te sheshi qendror i Anadeteses qe shnderrohet keshtu ne hapesire ku njerezit mund te ulen dhe shtrihen ne lendine.

Fotografia e Artan Shkreli

You may also like...