manastiri i zvernecit

Ne diten e Shen Marise, Kryebashkiaku z.Dritan Leli se bashku me familjen e tij kane vizituar Manastirin e Zvernecit. Si nje nga pikat me atraktive qe ofron Bashkia Vlorë , sot, vizitoret kane qene te shumte.

Z. Leli eshte shprehur se, ky investim i rradhes i Bashkise Vlore nuk eshte perfunduar ende, por qellimi ishte qe kjo ure lidhese te behej funksionale pikerisht sot, me 15 gusht , ne diten e shenjte te Shen Marise, jo vetem per banoret e zones por edhe per turistet vendas dhe te huaj.

 

You may also like...