NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE FITUES PER POZICIONIN (Specialist jurist dhe i prokurimit)

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE FITUES PER POZICIONIN 

  • Specialist jurist dhe i prokurimit

 

Kandidatët fitues,  janë: 

 

  1. Marjola Muhaj

 

You may also like...