NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE FITUES PER POZICIONIN (Specialist i Protokollit dhe Asistent i Drejtorit )

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE FITUES PER POZICIONIN 

 

  • Specialist i Protokollit dhe Asistent i Drejtorit 

 

Kandidatët fitues,  janë: 

 

  1. Adevi Murati
  2. Merushe Resuli
  3. Nikoleta Xhelaj
  4. Ortenisa Sadiku

 

You may also like...