NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE FITUES PER POZICIONIN(Specialist i Komunikimit dhe PR)

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE FITUES PER POZICIONIN 

  • Specialist i Komunikimit dhe PR

 

Kandidatët fitues,  janë: 

 

  1. Adevi Murati
  2. Amel Tahiri
  3. Gerta Cobo
  4. Skerdilajd Hunda
  5. Vllasi Foto

 

You may also like...