OPERA SUMMER TOUR

#TurizmiKulturor2018

OperaJeans eshte nje nga sukseset me te medha te kolones.

Kete here zhvendoset ne qytetin tone të Vlores ne 08 KORRIK – ora 21:00 ne nje shfaqje te jashtezakonshme, me pjeset me te bukura, moderne, te kenduara dhe orkestrale, te cilat do te na ngrene peshe. Me ORKESTREN E TKOB, SOLISTET DHE TE FTUAR SPECIALE.

Ish shkolla e marines ne Lungomare,08 KORRIK – ORA 21:00.

You may also like...