Të dashur qytetar!

49067456_10155902764142541_6069573174830301184_o
48381389_10155894273422541_5946158595249799168_n
48419902_10155902764107541_4671421793674723328_n

Në fotot më poshtë jane dëmtuar përsëri ndriçimi i vendosur në disa peme🎄.
Çdo punë që bëhet në qytet është për ti dhënë ngjyrë atmosferave të fundvitit. Do ju luteshim 🙏 çdokujt që mos prishni dhe kepusni keto dekore sepse janë të çdo banori që jeton në Vlorë dhe te gjithë atyre qe janë vizitorë keto ditë festash.

You may also like...