NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN (Specialist i Protokollit dhe Asistent i Drejtorit)

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN

 

  • Specialist i Protokollit dhe Asistent i Drejtorit

 

 

Kandidatët e kualifikuar për të vazhduar procedurën e intervistës,  janë:

  1. Adevi Murati
  2. Alesia Llanaj
  3. Eriselda Balili
  4. Merushe Resuli
  5. Miranda Bibo
  6. Nertila Beshiri
  7. Nikoleta Xhelaj
  8. Ortenisa Sadiku

 

 

Procedura e konkurimit do te zhvillohet në datën 14.02.2022 ora 11.00 në ambjentet e Bashkisë Vlorë

 

You may also like...