Një natë festive

Një natë festive me këngëtarë e valltarë, do të jetë preludi i atmosferës së Natës së Ndërrimit të Viteve. Dhe bashkë me të edhe spektakli i fishekzjarrëve.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj mbrëmjeje. Në orën 23:30, date 31.12.2016 të gjithë në Skelë, të përcjellim së bashku këtë atmosferë.

You may also like...