Një brez i ri i arsimuar në standarde bashkëkohore, do të thotë një perspektivë më e sigurtë, një e ardhme ndryshe për të gjithë shoqërinë.
Në Mbrëmjen Festive të Fundvitit në bashkëpunim me DAR, me nxënësit më të mirë të shkollave të mesme të Bashkisë Vlorë, ku, të rinjtë dhe të rejat ekselentë më forcuan bindjen se, edukimi mbetet investimi më i rëndësishëm.Një falenderim i veçantë shkon dhe për Z. Sinan Idrizi, për dhuratat e përgatitura për këta nxënës të shkëlqyer.

You may also like...