Koncert Gala

Solidaritet dhe humanizëm. Këto mesazhe u përcollën në Koncertin Gala që u zhvillua mbrëmjen e të enjtes në sallën e Teatrit “Petro Marko”.
Të ardhurat e këtij aktiviteti do të destinohen për familjet në nevojë, si një mundësi që edhe ato të ndihen të barabarta në këto festa tradicionale.

You may also like...