Gëzuar Krishtlindjet!

Gëzuar Krishtlindjet. Paqe, mirësi dhe solidaritet mes njeri tjetrit.
Në këtë ditë dhe gjithë të tjerat që vijnë, le të dominojnë shpresa, besimi dhe dashuria për jetën.
GËZUAR!

You may also like...