Dekori i festave

Qyteti ka nisur të veshë dekorin e festave të fundvitit. Është një proces që do të zgjasë disa ditë dhe do të shtrihet gradualisht në të gjitha rrugët dhe sheshet.
Në ndryshim nga vitet paraardhëse, dekori është konceptuar më i plotë, më i larmishëm, me më shumë ngjyra dhe simbolika.
Është vetëm fillimi. Në vijim, surprizat do të jenë të shumta.

You may also like...