Category: Qyteti

Pas apelit te Familjes Çinaj ne News 24 per gjendjen e veshtire ne te cilen jetonin si dhe mungesen e mundesise per tu ushqyer ,ka reaguar menjeher kryebashkiaku Dritan Leli.Ai ka shkuar ne ambientin...

Njoftim!

Njoftim!

Bashkia ka marrë masat e nevojshme për të parandaluar pasojat që mund të shkaktohen nga përkeqësimi i kushteve të motit. Deri tani situata në të gjithë territorin e Bashkisë është normale, pavarësisht uljes së...

“Xhaxhi Dritani, të falenderojmë që na zbukurove Vlorën”. Ky falenderim dhe tufa e luleve që më sollën sot në zyrë, fëmijët e një kopshti, ishte jo vetëm një dhuratë domethënëse për mua, por edhe...

Gëzuar Krishtlindjet!

Gëzuar Krishtlindjet!

Gëzuar Krishtlindjet. Paqe, mirësi dhe solidaritet mes njeri tjetrit. Në këtë ditë dhe gjithë të tjerat që vijnë, le të dominojnë shpresa, besimi dhe dashuria për jetën. GËZUAR!

Dekori i festave

Dekori i festave

Qyteti ka nisur të veshë dekorin e festave të fundvitit. Është një proces që do të zgjasë disa ditë dhe do të shtrihet gradualisht në të gjitha rrugët dhe sheshet. Në ndryshim nga vitet...