Pas apelit te Familjes Çinaj ne News 24 per gjendjen e veshtire ne te cilen jetonin si dhe mungesen e mundesise per tu ushqyer ,ka reaguar menjeher kryebashkiaku Dritan Leli.Ai ka shkuar ne ambientin ku jetonin sebashku me punonjes te policise bashkiake ku i kane shoqeruar per ne ambientet te ngrohta duke iu siguruar dhe ushqimin.Sipas Lelit per Familjen Çinaj zgjidhja emergjente eshte gjetur prane konviktit te shkolles Industriale deri ne sigurimin e nje banese me qera nga Bashkia.Kryebashkiaku shton se pergjate ketyre diteve jane strehuar dhe familje te tjera si dhe qytetare ne nevoje me ushqim dhe strehim te ngrohte nderkohe qe ka apeluar per kedo qe ka veshtiresi ne keto dite te ftohta te drejtohet per ndihme prane bashkise.Brunilda ,e ema e 6 femijeve midis te cileve dhe 17 vjecarja qe u perdhunua pak dite me pare ka falenderuar kryebashkiakun duke u shprehur se ndihma erdhi ne momentin me te veshtire qe gjendej familja

You may also like...