🙋Eja dhe Ti sot bashkohu me Ne

Për ti uruar sot ditën e tyre të gjithë të rinjve , në shëtitoren e Vlores ( Lungomare ) në orën 20:30 organizohet aktivitet muzikor me kengetare te mirenjohur

Fotografia e Bashkia Vlorë

Duke ngarkuar më shumë rezultate…