vlora

 Festa e miqesise tashme e pervitshme ne Vlore

Nen ritmin e muzikes dhe zerat e kengetareve te mirenjohur shqiptare , festa miqesise na bashkon sebashku duke trokitur gotat cdo nate te pedonalja ne Skele

Fotografia e Bashkia Vlorë
Fotografia e Bashkia Vlorë

Fotografia e Bashkia Vlorë
Fotografia e Bashkia Vlorë

You may also like...