Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Tetor –Nentor – Dhjetor ) 2018

Detaje te Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Tetor –Nentor – Dhjetor ) 2018
Parametri Vlera
Emri Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Tetor –Nentor – Dhjetor) 2018
Pershkrimi
Dokumenti Kerkesa per informacion (Tetor –Nentor – Dhjetor) 2018
Shkarko Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Tetor –Nentor – Dhjetor) 2018

You may also like...