Aktiviteti me nxenesit sportist kampion

U zhvillua sot aktiviteti me nxenesit sportist kampion.Sportistet, nxenes te shkollave 9- vjecare dhe te mesme u vleresuan me bonus financiar nga bashkia.Te ftuar dhe personalitete te sportit mjeshtrit e medhenj Mexhid Haxhiu, Gani Mezini e Todi Driza.

You may also like...