Author: PR

Kryetari

Ermal Dredha është një diplomat dhe politikan shqiptar me përvojë. Ai ka shërbyer si Drejtor i Protokollit të shtetit, Konsull italian në Bari dhe vitet e fundit si Ambasador i Shqipërisë në Emiratet e Bashkuara...

Konstituimi i Keshillit Bashkiak Vlore

Konstituimi i Keshillit Bashkiak Vlore

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të bashkisë Vlorë! Ju njoftojmë se, në datën 3 korrik 2023, ora 11.00, në teatrin “Petro Marko”, do të zhvillohet konstituimi i Këshillit bashkiak dhe betimi i Kryetarit të...