Konstituimi i Keshillit Bashkiak Vlore

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të bashkisë Vlorë!

Ju njoftojmë se, në datën 3 korrik 2023, ora 11.00, në teatrin “Petro Marko”, do të zhvillohet konstituimi i Këshillit bashkiak dhe betimi i Kryetarit të ri të bashkisë.
Ju ftojmë të jeni të pranishëm!
Faleminderit!

Zgjedhia miratimi i komisionit te vertetimit te mandateve.

You may also like...