Aksioni për sigurinë e pushuesve

11
12
13
14

Nuk do të ketë asnjë tolerim në drejtim të subjekteve private që menaxhojnë plazhet por nuk plotësojnë kushtin më kryesor, atë të sigurisë së jetës së pushuesve.
Bashkia e Vlorës, vijoi sot nëpërmjet Policisë Bashkiake, evidentimin dhe mbylljen e plazheve që janë konstatuar me mungesë të vrojtuesve dhe parametrave te tjera te kerkuara.
Aksioni i Policisë Bashkiake është shtrirë në të gjithë vijën bregdetare të Vlorës. Subjektet që menaxhojnë plazhet gjatë këtij sezoni veror duhet të plotësojnë kriteret duke patur në mjediset e tyre roje bregdetare dhe piketat e lundrimit në det.
Për ne, jeta e pushuesve dhe qytetarëve tanë është më e rëndësishme se gjithcka, ndaj nuk ka kthim pas në këtë aksion të nisur!

You may also like...