“DITA E SHEGES”

Bashkia Vlore ne bashkepunim me Universitetin Bujqesor Kamez si dhe operator te Produkteve te Mbrojtjes se Bimeve
Organizon Trajnim me teme
“DITA E SHEGES” diten e enjte date 29.10.2020 ora 9.30 Orikum-Vlore.
Temat do te trajtohen nga eksperte te fushes.
-Teknikat e kultivimit te sheges.
-Mundesite e kultivimit te sheges ne zonat ekologjike te Vlores
-Produktet te sigurta per mbrojtjen e kulturave drufrutore.

Ju ftojme te merrni pjese!

You may also like...