“DITA E SHEGES”

Bashkia Vlore ne bashkepunim me Universitetin Bujqesor Kamez si dhe operator te Produkteve te Mbrojtjes se Bimeve Organizon Trajnim me teme “DITA E SHEGES” diten e enjte date 29.10.2020 ora 9.30 Orikum-Vlore. Temat do...